nu drar jag till kos, godbye till verkligheten

Detta kom aningen oplanerat, bokade en sistaminuten ill Kos med min blondie bitch Vanki! Vi drar om ca två immar!!! Börjar få lite resfeber, eftersom jag vet hur vi fungerar tillsammans (vi fungerar inte)  kommer allt att spåra, då båda är precis lika galna och  har inte några gränser. Men vi måse hålla hårt i varandra som vänner gör, vi vill ju trotts allt komma hem i ett någorlunda bra skick, och inte allt för hjulbenta.

Många kvällar har slutat på mycket otippade ställen

små skitar,vad gör vi ute?


Fan va vi kommer röja, Kos here we come!!

Peace & love, blir bara bättre och bättre

Idag kom jag hen från peace and love, det har varit helt otroligt kul! Men jag har nog aldrig varit tröttare, har inte fått någon sömn sedan i onsdags, eller räknas två timmar på en gräsmatta brevid motorvägen?
Höjdpunkterna föruom alla glada människor, vädret, (har gått i bikini dugnet runt) och stämmningen var så klart musiken banal. De som jag har bäst minnen från är The sounds, Lars Winnerbäck, Backyardbabies, Melody Club, Mando diao, Miss Li, Mötley crue och sist men inte minst HÅKAN HELLSTRÖM, som vi har längtat. Han var verkligen bäst, vi stod längst fram och sjöng med som ganlingar, har dock ingen röst kvar. Men det var så värt det.

Mötley Crue var ruggigt bra, Nikki Sixx och Vince Neil
Take me back!


Datanördar i solen

Idag har jag varit aktiv, var uppe redan klockan sju hann med en sväng hem till Dennis, för lite buissnes. Nu ligger jag med mamma i solen och kollar i taxfree katalogen som har kommit hem till oss. Båda är på riktigt bra humör så det kan nog bli en lång beställning ;)
vI båda håller på att dö av värmeslag, lutar åt att gå ner till bryggan snart, ett dopp skulle inte sitta fel
Det är galet, kolla temperaturen

45˚c jag vill ha en pool

Det här sjukt, just nu är det 45˚c på vår veranda, jag håller på att dö!!! Man sk inte klaga, men just nu skulle det inte sitta dåligt med en pool, mamma har jag iaf på min sida, måste komma med lite bra argument till pappsen så kanske det fixar sig ;)
Nu ska jag göra ett nytt försök till att pressa en liten stund, får se hur länge jag står ut...

lost in love


Dagen har spenderats i solen,  den här sommaren ska jag ta vara på varje sekund solen är framme, för jag vill bli BRUN!!!
Nu ska jag ut och snurra i Vidja, hämta hem kläder, cyklar, dricka och annat som glömdes lite var stans på midsommar :P

premiär för kajaken


Idag blev det premiär för mig och kajaken, kan dock inte direkt säga att vi klickade, för den gjorde inte som jag ville, plus att man fick vatten på sig av paddeln, usch och fy. Men jag ska ge den en ny chans någon dag när jag är piggare och solen står högt på himmlen.

det blev en blöt midsommar i dimman

Tänk att midsommar i Vidja alltid är lika underbart. Man känner varenda människa, oberoende på ålder, alla släpper loss och stämmningen är på topp.
Som vanligt hade vi ett band som spelade, vi dansade natten lång, sen efterfest och bubbelpool ;)
Här kommer de bilder jag lyckades ta under kvällen, kvalliten blir sämmre och sämmre, vad kan det tyda på?
tjejerna på bryggan

Jag o Frida på väg till partyt

mer tjejer

Vad jag älskar min släkt, min moster Camilla, Frida och Linnea på dansgolvet

Frida och Fatou

Frida och mamma, så underbara

Enda bilden som jag o mamma fastande på, båda väldigt glada, det sägs även att vi är väldigt lika, både på utseedet och hur vi är, jag får hoppas att det är positivt ;) 
Jag har nog aldrig haft så kul tillsammans med min mamma förr, fler galna nätter väntar i framtiden ;)
Tack alla, vi gjorde den här midsommaren till den bästa på länge.

Glad midsommar mina vänner

:D

vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

jag ger dig min morgon


Varför ska alla min familj alltid vara så rastlösa? Igår drog de med mig på en promenad, efter två timmar tröttnade jag o viggo så vi drog till vår udde för att möta lite vidja folk, dricka rosé och ha allmänt trevliget. (vin ingår inte i min diet, jag spar mig till midsommar) hade kul ändå ;)

-3 och konstant hungrig

Idag har jag syndat, åt pnnkakor tll middag, det var verkligen gott med riktig mat! Den här om ställningen är verkligen inte min grej, men jag börjar bli van vid att alltid vara konstant hugrig. Jag längtar galet till midsommar, så ska jag svulla som en tok. Något som iaf är bra är att jag redan gått ner nästan tre kilo :) Imorgon tar vi nya tag, har ju fått med mig Emma oxå. Åkte till henne efter att jag tränat idag (min pt är galet het, tyvärr bara vikarie). Emma drog med mig på en powerwalk i Haga parken,  vi såg en hel svan familj, och massa kaniner :P
Nu ska vi dricka grönt te för att vara lite nyttiga, sen blir det bed time.

Najti

Jag trodde att du prioriterade mig högre

men tydligen inte, det finns så mycket respektlösa människor! Hur kunde du?
Jag vill bara glömma, kunna gå vidare och sluta tänka. Du sårar mig bara mer ju längre tien går.

Rightnow

Den här dagen har börjat bra, vaknade vid nio, för att sedan åka till min sjukgymnast för lite rehab, det gick toppen, och det går tydligen frammåt, kan dock bero på att jag inte gått i klackar på två tveckor! Men det känns bra, trotts mina smärtor i benhinnorna som jag fick förra helgen..
Nu sitter jag med en stor kopp te på Wayne's coffee kunksgatan, väntar på att Elgiganten ska öppna så att jag kan hämta min mobil som är klar. Den har varit inne på service för att den har varit allmänt cp.
Men nu så, nu får jhag tillbara den :D det tragiska är bara att jag glömde att spara alla nummer på simkortet, så de kommer säkert att vara borrta, palla.
Btw, idag har mycket energi, får nog bli en runda på stan. Behöver köpa massa saker till gotland, passar rätt bra, för man handlar alltid bäst när man är själv.
Nu är mina batterier på datan snart slut vilket stör mig, ska nog ta och fixa ett extra, mitt är så dåligt, räcker typ bara en timme utan sladd, vadå bärbar?

Ciao


Det kommer bli hårt, men jag ska klara det!


Jag kommer aldrig att klara detta, jag o julla ska leva på enbart frukt de kommande veckorna. Det vill säga nada proteiner! Ni tycker säkert att det här låter jätte konstigt, varför skulle jag behöva göra något sånt här?
Det handlar inte om att jag vill gå ner i vikt, bara bli av med det jag inte vill ha ;)
För er som känner mig vet ni att jag är en mycket matglad person, så detta kan ju inte skada, bara en rensning av kroppen. Man kan väl se det som en kompensation av alla kladdkakor jag har proppat i mig :P

Gällnö




De senaste dygnen har jag spenderat med min klass, eller typ hälften (de coola) :P på Saras land ute i skärgården :D
Ett riktigt bra avslut på det här året måste jag säga.

sis


En gång i tiden var vi små, snälla occh söta

två dagar kvar!

Nu är det bara två dagar kvar,
två dagar till tills sommaren börjar på riktigt,
två dagar fulla med roligheter,
två dagar fulla av kärlek

Hos mig är det syunta på fredagar


Här tillbringade jag min fredags natt,  viket var rätt o tippat.
Hittade min gigantiska tygpåse och ett halvklart lapptäcke som jag börjat på för ett tag sen. Fråga mig inte varför jag sitter och gör ett lapptäcke på en fredags kväll, men så är det iaf.
Det är något speciellt med att sy, ma
behöver inte koncentrera sig på något annat än att göra rätt och och trycka pedalen i golvet. Det finns ingen tid för att tänka vilket är så skönt, en hel kväll utan att ha funderat över ett enda bekymmer.
Jag ska i framtiden bli mer kreativ

Fredag

Idag har jag varit ledig vilket är väldigt skönt, har hunnit med en massa saker, fixat naglarna, varit med mamma och handlat, blev lite presenter bla till Emma och Janice, samt ett par solbrillor. Fixat  mitt rum oxå, har skruvat ihop Ikea möbler samt en säng som vi handlade igår, jobbigt men kul när det blir klart.
Nu håller jag på att fixa mig, vi ska ner till mormor och morfar på släkt fika, Janice (min morbrors tjej från usa) hennes familj har kommit till Sverige. Träffade dem för ca 3 år sedan när jag var och hälsade på i Washington. Är faktiskt lite nervös för att träffa dem, speciellt med min engelska hahah ;P
Jag och Janice när jag var och hälsade på dem i usa

Det här fungerar inte

Just nu sitter jag o skriver på min svenska uppsats som ska vara klar imorrn. Men jag har fått skriv stopp. Skriver en mening, raderar, skriver, raderar, jag borde sova!
godnatt

SMEK 07b i ett nötskal


Min klass är för skön! Igår på företagsekonomi lektionen åts det mosad prinsesstårta med  linjaler :P
man tager vad man haver
I like it!

come on now, try and understand

KUL JAG HAR LYCKADES RADERA MITT SVENSK ARBETE! FAN! Hur kan man vara så klantig att inte spara? Som tur var hade jag bara hunnit skriva en sida, men ändå., jobbigt att skriva om allt. Idag är jag är jag leidig + att det regnar. Bestämde mig därför att åka till rebecca, först hade vi tänkt att träna, men sen beslutade vi oss att bara chilla o snacka massa skit vilket kan behövas ibland:)

Nu ska jag ut i regnet med min hund

The quiz

Hmmm, just nu snurrar mina tankar på högvarv. Jag är nervös,  ja det är jag. Har  planeringarna gått längre än vad hela jag hängde med på?  Är en expert på att handla först och tänka sen. Ibland får det sina konsekvenser, men hur  blir det nu? Egentligen finns det ingen anledning att gå och grubbla. Människor säger att jag inte har något att förlora, men vad har jag att vinna?
Gaaaah allt gör mig galen, vill bara bort, bort från allt, NU!
 


Btw den här låten får mig att tänka på Moa och Lisa :D

RSS 2.0