min mami är en lipsill

När jag kom in från promenaden precis möts jag av en högt gråtande röst. Självklart blir jag lite paff och går in för att se vad som händer.
Min mamma sitter och storbölar, framför tv:n. För att en ko ska avlivats.

så gjorde man bort sig. igen.

Efter att inte ha träffat min vovve på hela helgen tog jag beslutet om att ta en kvällsrunda med fickorna fulla av godis och göra prommisen lite mer rolig.
När man bor i vidja spelar det ingen roll vad man har på sig, oftast. Alla mina hörlurar e trasiga, så tog ett par gigantiska och asfula bara för att inte behöva vara utan musik. Över de otroligt fula hörluarna satte jag en stickad toppluva (man vill inte frysa om öronen) Man kan säga att mitt huvud iknade en trekant eller pyramid.  Inte så smickrande.
Väl ute på promenaden körde jag backstreet boys på högsta volym, allt för att tagga till deras efterfest på Amba 4:e dec, som jag dock inte ska till för att josse fyller år. Suck :P
Tillbaka till det pinsamma, jag går och sjunger nog ganska högt, samtidigt som jag går övar vi på hopp över fötterna till varje steg, det ser ganska kul ut men viggo gillar det. Vi är verkligen i vår egen lilla bubbla sjungandes och dansandes på gatan. Helt plöttsligt tappar han fokus och skäller till. Självklart vänder jag mig om och får se Joakim Hilsson och Chackis som är ute och tar en cigg samtidigt som de asgrvar :(. Antagligen har de hör mig ganska långt, inte nog med det så såg jag ju ut som ett ufo också.
Aja, sånt som kan hända. Man har ju iaf skapat ett roligt samtalsämne till nästa vidja fest. Kul.


dagens nykomling i garderoben


Lördag med mina älsklingar


Ikväll har jag varit barnvakt till mina kusiner. De är vilda, och busiga. Innan de skule sova lät jag dem hoppa i deras förldrars säng. Ja, jag vet att det är förbjudet att hoppa i sängen, men det är så kul att se hur barn lyser upp när de gör något som är "förbjudet" .
Snart är det heller inte lång tid kvar tills jag får ta hand om de alla fyra, minstingen Maxim måste bara släppa tutten ;)
Sen är det fullt ös med lektanten Johanna.
Imorgon väntar ännu en dag med dessa vildingar, det är höstmarknad på kristoffersskolan :)

party party


Igår blev det Ambassadeur med mickan.
Btw så har blue moon bar flyttat dit igen :)

ont, det gör ont


Mitt huvud spränger, har sovit sen jag kom hem från skolan, vakanda nyss för lite mat.
Snart blir det nog sängen igen. Måste vara pigg tills imorgon på mässan med vårat företag :)

Handens fem fingarar.


Vad jag har lyssnat på ikväll, varvar mellan att slummra i soffan.
Nu- Skriva klart företagspresentationen.
Wish me luck.

tisdag.


Dink me.


ägg, ägg mera ägg ät så får du skägg

Julia föstörde just min pluggkväll / natt. Alla ägg är slut, panik.
Ägg är det bästa som finns, enbart proteiner plus att man blir mätt. Alltså finns det inget bättre än att koka sig några ägg när man sitter och pluggar och kreativiteten börjar falla.
Just nu kurrar min mage och äggen är slut, detta går mot mina rutiner.

Grrrrr! Krrrrr!

S. J. J. R. J. N. A. "Man väcker en ångest när man släcker en annan"

En frontalkrock i mitt huvud har skett. Vad vill jag ha egentligen?
Vad vill jag mista, om jag gör ett val. Vad kommer jag förlora, vad kommer jag vinna?
Jag trivs med mig själv, jag trivs med mitt liv. Även om tendenserna att snurra in sig i krångliga situtioner är stora.  



För imorgon ska jag vara dig nära


tada, idag har jag varit kreativ och blivit gråhårig.

När alarmet ringer kl åtta på morgonen en lördag får man ångest. Som tur var sken solen redan utanför mittfönster och jag nästan hoppade ur ur sängen. (falskt)
Dagen började iaf med gymnasiemässan i älvsjö, jag har stått och snackat gymnasie inriktningar hela morgonen med ungar som verkar vara helt förvirrade, hjälplösa och väldigt rädda . Var jag också så liten och pluttig när jag för 3.5 år sedan var i samma situation?... Hmmm. Om jag var det så är jag glad över den jag är idag.


Mina homies på mässan. Btw så längtar jag galet tills när vi står där med UF.


Slutade vid halv ett och begav mig genast i till stan för att möta mamma, moster och två små kusiner för en lunch. Blev asiatiskt och jag åt tills jag höll på att spy.
Meningen var att vi skulle bege oss vidare till stadion för att kolla på freeride tävlingarna där. Men jag och mamma fastnade i butiker och det blev en sväng i stans hobbyaffärer för oss istället.
Insprationen sprids ganska fort mellan oss. Kom hem med massa svart lack/läder tyg  till en kjol, och delar till ett skärp. Resultatet kommer imorgon. Den är nästan klar, ligger på pressning under en hög böcker för att sista sömmen ska bli perfekt.
 
Kärlek.

Hittade även väldigt mycket pennor som jag vill ha, det påminner mig så mycket om Martin tiderna och alla period häften. När lönen kommer ska jag shoppa loss (på pennor).
Väl hemma fick vi ett ryck att måla om matbordet. Vilket innebar grovslipning, inget som är kul för den utan tålamod. Däremot är det så mycket roligare att dränka med färg och få göra den roliga biten. Jag hatar förberedelser.
 
Mamma slipar, jag kollar.

Med för mycket extas över att hålla i en pensel lyckades jag få vit färg i håret, känns som att man spruat för mycket hårspray på ett och samma ställe, så mycket att det inte kan torka. Klibbigt strävt och äckligt. Färgen är inte vattenlöslig, så jag ska sova på saken.
 
Koncentrerar mig på att den vita grundfärdgen ska bli jämn.


Målning på G. Pappa kommer bli allt bra förvånad när han kommer hem imorgon.
Han har inte vågat låta oss måla om det.
Så när katten är borta dansar råttorna på bordet.

Hörde jag skål?

Det blev som jag förutspått. Kom i säng vid halv sex. Kvällen startade på café Opera som planerat, sen drog vi vidare till Sturecompagniet och tillsist en sväng förbi Solidaritet.

Ja, jag har varit död idag. Efter två timmars sömn är man inte pigg som en lärka direkt.
Pics från gårdagen.


Jag och Mikaela på Cafet

Jag på cafét



Nästa utgång blir det mängder av solpuder, jag ser ju ut som en (vit död köttbulle)

lycka


Så var man fattigare i plånbken men rikare i garderoben. Me like.
Skor fårn Dinsko 399 kr
Klänning från Åhlens 349 kr
Dock är skorna för höga för mig, har grjort ett försök att gå in dem nu ikväll. Resultatet är att mina fötter redan dunkar av smärta.
Men ska man vara fin får man lida pin.
Ikväll blir det Rules by Mary & Red Collar Projekt @ Café Opera tillsammans med mickan. Jag längtar.
Ska skriva klart sista delen av min loggbok, sen blir den snabbdusch och fixning :D
Jag ska sova hos min farmor sen, stackarn säger jag bara.

Jag mår psykiskt dåligt att bara tänka på skolan just nu

Höhöh idag på träningen hade jag gova koncentrations svårigheter. Dels för att min gammla pt Jenny-Li var där och babblade med mig samtidigt som jag försökte fokusera. Och för att min pappa hade en tid samtidigt som jag, han stod och spännde sig på andra sidan spegelväggen så att hans stön ekade genom rummet. Han är lika flabbig och flummig som jag.
Det var ganska kul att träna tillsammans med pappa, dock kan man inte snacka lika mycket hemlisar mellan övningarna om han e där.

Jag har grov ångest inför imorgon. sjukt mycket som ska göras.
- Skriva klart min Loggbok
- Vara i skolan till fem
- köpa kläder till företaget
- Fixa en tid hos tryckeriet
- Plugga inför färganalys provet på fredag
- Köpa nya skor
- Byta en klänning
- Städa mitt rum
- Träffa min syssling Mikaela för en (chill) kväll på Cafét
- Ta mig hem i någorlunda god tid, juste det går inga nattbussar till mig.
Något säger mig att jag kommer vara 100 % död på fredag, även fast jag ska köra en nykter utgång :/

jag kan gå både upp och ner.

Med 4 kg minde bärandes på går man lättare uppåt. Jag har klarat två hela dagar utan mina ilägg i skorna. Hahah nu låter jag som värsta pensionären, men så har de senaste 5 åren sett ut för mig. Inga skor utan mina sulor. Därför hoppar jag på moln just nu. fatta, det går frammåt. Varför jag inte haft ont untan mina sulor dessa två dagar kan bero på att jag varit i skolan och enbart suttit och pluggat. Dvs, inte så mycket aktivitet för de små liven som håller mig upprätt. 
Detta ska ändå firas (en anledning till att gå ut på fredag fast jag lovat mig själv att stanna hemma) blir nog till att handla ett par nya heels :D Hittade ett par snygga med nitar idag. Me like.
Inte för att nedvärdera sig själv, men likar jag inte en köttbulle? 
 

back on track


Efter tre månaders uppehåll kom jag på hur mycket jag saknar er. (eller mina tuttar)  Hur som är hormonbomen tillbaks i min vardag, inget slarv nu Jonna.

villner är även han stor och myndig nu :D


ett år äldre eller två år yngre?

Så var man 18 barre! Jag kan va mig själv nu till 100%, ganska skönt även om jag hade lite panik över det förut.
Min födelsedag har firats hela veckan känns det som :D Och det blev verkligen en födelsedag över mina förväntningar! Min familj, släkt och vänner är helt underbara, och gjode både fredagen och lördagen oförglömliga.


ge mig fredag

Dagens intag av energi har varit mycket mindre än vad jag gjort av med. Dvs tre cheese burgare på hela dagen. Varken frukost eller middag har hunnits med. Jag borde skämmas.
Nu är jag dö trött, har hållt igång hela dagen, först skola till fem, storhandlat all mat till imorgon, fixat iordning i lokalen, jobbat, pluggat, lagat mat och druckit för många koppar svart kaffe i hopp om att inte rasera över skrivbordet.
Klockan är ett och jag kommer nog inte komma i säng på någon timme, kul, jag ska upp sex imorgon....
Livet är hårt ibland, men ser man de ljusa sidorna lyser dem faktiskt upp allt som är jobbigt ;D
Imorrn smäller det. Kan inte  säga mer än att jag LÄNGTAR!


17 år och ångest


Wohoo, ikväll ska jag gå och lägga mig före klockan tolv!
Någon som kan gissa varför? - heheh Its my birthday tomorrow. 18 barre,  fan va stort. eller inte. Jag vill inteee, eller lite. För jag mår väldans bra som 20 åring ;)
Men men, man måste acceptera att livet går frammåt.
Jag får ju köpa 3,5:or nu ;D Lycka.


fredagen slutade med ett par skor fattigare


I fredags firade vi Julias födelsedag :) Allt började väldigt trevligt med middag och tjejsnack.
Sedan en vild natt på Collage. De andra drog till grodan, medan jag av någon anledning gick därifrån.
Blev en liten sväng till Soap för min del, när jag kom ut upptäckte jag att mina skor och halsduk hade fått fötter och var spårlöst borta.
Kl 05.00 hittade Emma mig sovandes i hennes lägenhet. Såå jag kom hem välbehållen trots att jag virrat till det en aning ;)

Så får man vänta tills juli

Söndagen har varit effektiv. Vaknade åtta, gick en runda i skogen med vovven.  Åkte sedan med mamma till hälsomässan, det var även matmässa vilket var kul. Med händerna fulla av kassar begav vi oss hemåt.
Väl hemma blev det ännu en lång prommis med viggo piggo.
Resten av kvällen har jag spenderat i köket, först en farsdags middag som skulle göras, jag älskar att laga mat, ska bli en riktig bullmormor :)
Sedan tårta för att släkten skulle komma på fika eftersom Andreas åker hem till Washington imorgon. Det tråkiga är att han inte kommer hem för än i JULI, fatta. Det är så roligt när han e hemma!  
Men vad gör man inte för sin karriär. Jag kommer sakna dig.

för vi e så jävla bra


Walla, att starta ett möte med donken är otroligt nice. Det ska vi göra till en vana, även om det kanse inte e så poppis ät slabba runt med mat i projekt rummet. 
Men det får Willie städa upp, han kan få våra rester om han e snäll ;D <3

dagens kodspråk, lite nördigt jaooo

För tillfället händer det ganska mycket.  På många olika plan :) det skämtas ganska vilt, och ett flummigt kodspråk har vuxit fram bland oss tjejer i företaget. Men det verkar som att fler börjar ana vad våra flummiga gester betyder. Det är ganska kul, Moa och Sara har fått många rump nyp denna dag.

Heheh säger bara two fingers, bitches. 
 .


våran studentskiva har fuckat upp sig. totaly.

11:e Maj på Rose, ja så var planerna. Men något vi inte kollat upp var när SM i ungföretagsamhet var. Jo självklart 11:e Maj.
Vi kommer att missa vår egen studenrskiva. Kul. Jag säger inte att alla kommer att gå vidare till finalen med sina företag. Men vi är väldigt många och jag kan tippa på att hälften av våra två klasser kommer att vara några av de deltagande. Vilket innebär en UF bankett kla kvällen med prisutdelning. Bla, bla, bla.
Fan vad jag hatar allt. Jag som verkligen såg fram emot vår skiva som skulle bli så lyckad. No more.


drickgröt = äckel päckel


Denna flaska sprang jag in på Gooh och köpte innan jobbet idag.  Självklart såg jag att det stod drickgröt på förpackningen innan och tyckte det lät vidrigt.
Men, man kan ju inte veta om man inte provat. Dock blev jag inte förvånad över smaken, mixad kall gröt med lite tillsatt mjölk och socker, kan det bli värre?
Inget att rekomera.

 


livet går allt bra fort ibland.

Igår när vi var ute träffade jag Rangna, vi har inte setts på länge och det blev lite familje snacka bla bla. Det som skrämmde mig var att hon trodde min lillasyster fortfarande var en liten plutt på sju bast.
Den där lilla söta ungen är inte sju år, 13 desvärre. Och den där sötheten har bytts ut mot ganska mycket attityd.
Även om jag också vill se henne som den där lilla söta lillesyrran som bara e gullig. Måste jag nog inse att livet faktiskt går framåt, hon går i sjuan nu och börjar bli stor.
Jag kommer själv ihåg det året. När man började högstadiet,allt skulle heltplöttsligt vara mycket coolare, man skulle ha de rätta kläderna och rätta kompisarna.
Det var då man hånglade med någon för första gången, det var då man drack sin första 2.25 a i smyg, det var då man fick sin första mens, det var då man helt enkelt tog ett steg från att vara en småplutt.
Som storasyster vill jag helst att hon ska fortsätta vara en söt flicka. Men det går ju inte, får helt enkelt försöka föregå med gott exempel och motarbeta hennes fjortis tendenser som börjar smyga sig på.

Hon var allt bra söt.


ordning och reda, lådvin på freda

Yey, halloween var kul, väldigt kul med en vindunk för mycket i blodet kan vad som helst hända.
Fredagen var oslagbar ;D på alla sätt. Det är ju även kul att man skapat nya samtalsämnet i plugget framöver.
But  I like it.
Gårdagen firade vi moas 18 årsdag, först middag sen utgång. Vi drog till grodan, måste tyvärr säga att stället sög åsnekuk. Det var konstiga ytor och massa köer till allt. Och bara allmänt omysigt. Som tur var kom papi och hämtade mig, pallade verkligen med att varken vara social, eller försöka ha kul. Vad skulla jag göra utan dem, mina föräldar e så gulliga, ställer upp i alla lägen, I LOVE!
Men nu har jag iaf varit där och fått en egen uppfattning, har man inte det tycker jag inte man kan klaga.
Lev väl my friends.


RSS 2.0