hohooooo julfeeling where are you

Fan, jag har inga julkänslor över huvudtaget. Jag som älskar juen i vanliga fall. Vi har sjukt o juligt hemma hos oss. Inte ens en stjärna i fönstret. Jag har en chokladkalender och så lyssnar vi på norsk julmusik på jobbet (när André inte moonwalkar till michael jackson) sen har jag ju skärstår på hela händerna, så det har röd fin polkagris randig färg, ganska juligt!  jag har inte ens köpt en enda julklapp.
Så jul 2010, gå och dö! Längtar bara till nyår, Amsterdam here we come :D
Snart ska jag ner till discot på Oslo S, vanki kommer vi ska göra stan, hmm njeet. slagga imorgon väntas jobb.
Fuck vad hatisk jag e mot mitt dilemma som ligger i en påse på sängen. Maybe I am back again.

till min bebis

Jag tycker du är bäst, så det så!
Vi ses på torsdag lillen :D


<3 ? !

Jonas har åkt hem. Buhu, jag gråter oavbrutet. Nästan iaf. Eller jag skulle gjort det o jag bölade lika mycket som min syster gör.  Fast jag åker ju hem i övermorgon, så jätte synd om mig är det ju inte.

bakar tårta och slår in paket

Bäddat sängen och skurat golvet, diskat och damsugit har jag även gjort.
För snart kommer världens bästa Jonas hit!

one night in vanki

Oh Bjerregaard vad dåligt jag mådde på jobbet igår. Hej nån, kom och hjälp mig. Treo gjorde susen.

botten upp?

Eller hur var det? Vanki är i stan! Något säger att vår "lugna kväll" kommer sluta i ett dike.
Någon vänlig själ som läser detta kanske kan ringa mig nån gång i natt och påminna om resorben, det är ju faktiskt jobb som står på morgondagens schema... :D

im in heaven

Fick en choklad kalender i söndags av Amanda :) Eftersom det gått två veckor i december på har jag 14 luckor att öppna! Gissa mvem som är glad!

You're on "hipster"


Dags att börja plugga in Noska B-kändisar då!
Hey ho, let's go!


blubb blubb

Iad har jag varit kreativ. Tvättat två maskiner, rullat ut min nya matta, målat min kavel grön ( handtagen) och målat lite på min tavla jag håller på med. Ska nog ta tag i bombnedslegt vi har här, damsuga och diska, bädda, och vika kläder som ligger över hela golvet!


bakis gänget

Alla verkar vara bakis idag utom jag. Min överskotts enegi väller ut över kanterna.
Har varit på coop och pantat burkar som vi samlat på oss från div fester på våra 24 kvm.
Ska för söka få hem julle oxå, vill dra en repa på House of Oslo, ett stort varuhus med enbart inrednings butiker. Behöver en ny matta till hallen, roliga deciliter mått, pajform och mörk blåa handukar från Gant ( mamma det önskar jag mig i julklapp)


Jag & Frida äter frukst, gott. Notera hennes vatten intag. Hon mår prima!

ni är så fina

Tänkte bara passa på att säga hur stolt jag är över mina föräldrar.
De firar 27 år tillsammans idag, fortafarnde lika kära. så gulligt!
<3

årets första julbord

Kom just hem från årets första julbord, hann dock inte njuta av maten mer än de 5 min som min rast bestod, av eftersom jag var med och serverade.

Jag saknar sommaren och Ida, som förövrigt befinner sig på andra sin den jorden just no.
Lyllo!

vart tar allt vägen?

Har spenderat kvällen och eftermiddagen med Amanda, Elin, Johanna och Victoria. Vi har chillat i sängen, druckit varm cholkad, knaprat kakor, shoppat och ätit Indiskt.
Jag har kommit på var mina spårlöst försvunna besparingar tar vägen. spontan inköp. Sånt man unnar sig då man känner att man är värd något extra. Problemet är jag unnar mig saker varje dag. Idag har jag spontan handlad för över 2000 spänn. Jag som borde spara!!
Men, jag är nöjd, köpte bara smarta saker! Eller sånt som inte går ur tiden på en månad. En svart kavaj, en beige blommig spets klänning, en röd bh och en liten suprice till ett annat stentroll.



back in town

Hola macarona! Har varit en sväng i stockholm, hann med både det ena och andra. Julmarknad på martinskolan, träning, lite party, vänner, familje middagar och min bästaste Jonas såklart :D

Vi bakade även galet fint pepparkakshus. tog 10 timmar, för att skryta lite.


RSS 2.0