3:e bästa uf företaget i stockholm

Jag kan knapt fatta att det är sant. 3.e bästa tjänst och 3:e bästa UF företag i stockholm. Samt att moa blev uttagen i tävlingen bästa säljare :D
Måste även lägga till ett gratis till hygienexpressen från vår paralellklass som det även gick riktigt bra för!!
SM here we come!

5 dagar kvar

Sen bär det av till Franska alperna och Val thoranse. Trion ska sätta sina spår, fyfan, det kommer bli galet.
Igår gick jag loss på Alpingaraget, efter två timmar fulla av beslutsångest kom jag ut skuttandes med kassar jag knappt orkade bära. Jag börjar bli lite rädd för mig själv, eftersom lyckoruset i kroppen blir störee och större ju mer pangar man spenderar. Igår varade lyckoruset länge, och sitter det fortfarande kvar. Jag är lycklig.
Blev en svart jacka från roxy, hallonröda brallor, en friåknings hjälm av märket Poc och ett par rosa/turkosblå Oakley glajor!
Gissa om jag längtar!

med ett leende på läpparna

Om man e deppig e shopping bästa mdicinen.

oljan tar över.

Denna fredagskväll har jag spendart sittandes vid köksbordet i ca 4 timmar. Inte en lång mysig fredags middag med familjen, utan med mina färgtuber och penslar. Som vanligt när jag sätter igång blir det sjukt kladdigt, den här gången hade jag lyckats få färg på mammas tröja, armarna, lampan, mina händer är täckta och till min förvåning ser jag ut som en sotare i ansiktet. Färg överallt. Lite ångest eftersom det är oljefärg som inte går bort i första taget. har skrubbat som en galning men det försvinner inte. Så gav upp min strid och ligger nu i sängen. Dagen har varit lång så jag e värd mycket sömn.
Inget party för mig denna helg. Får dock se vad som händer imorgon, jag fick just veta att  Jakke är i stan. Den fake tysken har man saknat lite. Speciellt de torra skämten.


Jag är musen

Hey alla fuckers! Vill bara säga att jag e trött, senaste dygnen har varit stressiga, mycket monterbygge, jobb, plugg och förlite sömn. Nu ska jag få 6 timmar välförtjänt skönhets sömn.
Imorgon är en ny dag, jag längtar lite, vi ska måla, slå in paket, vara sjukt mongo och ha trevligt med företget. me like.
Nu ska jag joina kudden. Sleep tight kyckling fight.


jag älskar min syster <3

jag älskar min syster Frida:) hon e sååå rolig och braa älskar dig <3333

Alla <3 dag

Jag tillbringade den stora dagen med en av dem älskar mest, hon heter Ida. Dock var inte vår tredje hälft med vilket var trist.
Det blev en otrolig asiatisk middag på Berns. Såklart hade vi bästa span platsen vid fönstret...
Med musik, tjejiga drinkar och det bästa sällskapet hade jag en otroligt lyckad kväll!



min gammelfarmor e cool

Just nu är jag hemma hos min gammelfarmor. När jag är 84 år vill jag vara som hon. Ha ett utseende som en 60 åring, vara med på noterna när det gäller mode, hänga med i paradisehotell och vara allmänt cool.
Hon verkar tycka att dethär med facebook är intressant, speciellt alla killar som cirkulerar mellan oss småflickor i släkten.
Är det bara jag som roas av hänga med mina farmorar?
Imorgonbitti blir det massage för min del, ont, ont, ont. men det brukar kännas bättre i bena efteråt även om man bara vill gråta när mn ligger där på bänken...

Nu blir det pluggbajs.

du är förbi

Livet är inte alltid perfekt. Men jag var stark igår, lyckades ta ta steget ur den sjuka karusell som jag åkt på senaste året. Jag måste ju släppa taget, det funkade  inte någonstans mellan oss. 
På ett sätt känndes det som en lättnad och samtidigt ett hugg i rakt hjärtat. 
Jag vet inte vad som är värst, att veta att allt är helt slut, eller dra ut på det bara för att man inte orkade ta tag i sken och på så sätt gå runt och må dålgt? 

Att säga hejdå och veta att det faktiskt är den sista närheten man kommer få av någon är hårt. När vi stod utanför porten lyckades jag dela med mig av både läppstift, solpuder och rouge på hans vita dunjacka, ett minne iaf.   
  
Den här låten ska jag ta bort från min spotify lista. För många minnen helt enkelt.
Jag måste gå vidare.

jag älskar dig

Pratade precis med min syster i telefon. Hon var ganska full, men helt klart ett av de mest givande fyllesamtalen jag lyssnat på. Hon har så rätt i allt hon säger. Det finns nog inte någon som kan genomskåda mig bättre än hon.
Jag saknar människan så det gör ont. Samtalet slutade med att båda storgråtandes övade på att säga jag älskar dig på ett sätt då man verkligen venar det!

En riktigt ful bild, men det gör inget, för jag älskar dig!


you make me happy

Nu ska iväg till mina gullrumpor och ha träning. blir nog livräddning tror jag :D
Jag blir så glad av att komma dit, några timmar där man släpper allt som har med en själv att göra och bara fokuserar på andra.

vi lever på en vit köttmaknad

Jag brukar säga att man aldrig ska ångra något man gjort och leva livet som varje dag vore den sista. Men fan, igår tänkte jag inte ett skit på framtiden, och min ångest är fylld upp över ören. Kommer jag ens kunna se dig i ögonen igen?
Fuck you you fucking fuck!

Aja går dagen var däremot sjukt kul. Vi började i vanlogordning hos emma, drog till Cafét för att fira en kompis födelsedag. Sen dansade vi vidare till Whiteroom.
Jag och Jonni som plåtar på cafét, med flisan bakom kameran :)

En ful brud tröck sig in på bilden, jag kanske inte är en sån bra fotograf? :P


Me and felicia

jag får alltid som jag vill


Jag fick min bild tillslut, tack Willie :D

jag kan blogga från mobilen


respekt


Efter plugget tog jag mig en sväng på isen med min fluffiga kärlek :)
Riktigt fint väder var det också. Härligt.

Lillen tror att han kan springa fort. Men nej så fel han har.
Det går saaaakta.

Efter mellis och prommis åkte skidkläderna på. Begav mig till flottsbro för att lära Tobias min lilla kusin att åka :)
Det gick riktigt bra, nu kan han åka lift, ploga, svänga och stanna själv :) duktig fröken jag är...
Efter stannade jag kvar för att själv åka och kolla på min systers träning. Har inte sett henne åka på typ 2 år... Och jag blev riktigt häpen över hur duktig hon är! Man hör hela tiden från andra att hon e bra, inget jag riktigt brytt mig om. Men nu tog hon ikapp på respekt delen från min sida.


boven i dramat?


Jag tycker synd om moas tumme. Den har varit sjuk sen november.
Hon hoppas på att den ska va friska till studenten :)
Plåstrena är iaf varierande, igår lejonkungenn och idag dumbo :)

du efter plugget.


Jag tänkte bara säga att vi har sjukt kul i skolan. Även fast man hatar det ibland, så gör dessa människor att dagarna känns som sekunder. Kärlek till er, och kärlek till oss.
Imorgon ska vi rocka skiten ur dom andra.

tralalala


Igår somnade jag till Håkan, och idag vaknade jag till Håkan. Han e så underbar.

Om man headbangar som en galning får man lätt ont i nacken. Jag har jätte ont.

pyssel fredag


Igår åkte jag en sväng förbi pärlshopen i sturegallerian. Det är verkligen en affär med mycket minnen. Hängde alltid där när jag ar liten.
Så gårdagens fredagkväll spenderade jag med pärlor och tänger, kul :)
Gick och la mig tidigt, men vakande av att jag var säker på att taket skulle gå sönder av all snö. Så jag ringer pappa och säger att han ska fixa en firma som på momangen kunde kumma och skotta bort allt. Han gav mig fet dissen. Så denna morgon har jag spenderat på mitt tak, i långkalsonger och toppluva. Jag har skottat som en GUD!
God work Johanna.


just a little bit


Dessa människor är väligt roliga.
från vänster: Ankan: Tjejen som inte tänker på något annat än sex. En man i en kvinnokropp helt enkelt.
Sara: Nästan lika konstig som jag :D
Lisa: Person som gillar att fisa i hissar.
Moa: sitter just nu och klagar över min dåliga update här i bloggen. Hon har btw klippt lugg idag. Gulligt värre!

Snart ska jag Sara och Moa iväg o käka middag, lutar år primo, sen blir det möte med en dansklubb som behöver sponsorer till sm. Yehh.

jag hatar photoshop


Det gör mig galen. Flash också för den delen. Jag har inte blivit en gnutta klokare den här kvällen, bara sur och grinig.
Nu ska jag rensa huvudet och gå en sväng med vovven.

varje gång jag ser dig


Jag är kär. Jätte kär. I ett par skor.
Köper dem imorgon, då blir jag 13 cm högre. Wihooo!
Mina fötter kommer dock hata mig och göra revolution.

måndag.

Ny vecka, nya krafter. Ingen skola idag, tog en behövlig sovmorgon och pallrade mig sedan upp för en sväng om på gymmet. Har fått en ny tränare som heter Mia, en kul prick verkar det vara :)
Sedan blev det lite shopping som tidsfördriv medan jag väntade på att pappa skulle hämta mig.
Blev en ny almanacka, en tillhörandde rosa penna och en klänning som ska invigas på fredag :)

Nu ska jag (försöka) sova.

svullo!

Det var inte länge sen jag smällde i mig denna feta sushi med mammsen.  
Och nu ligger jag här i min säng med ett par gigantiska mackor.
Det blev mycket pålägg, varför välja bort när man kan prova nya variationer? Mina mackor bestood av: smör, ost, avocado, salami, röktskinka, hamburgerkött paprika och gurka. riktigt smaskiga. gott!

RSS 2.0