Karantän? - ja tack!

Just nu vill jag inget mer än att låsa in mig i ett rum, inte ha en enda människa i närheten. För jag är så sjukt trött på folk. Speciellt i vissa kretsar. Fan vad jag hatar allt.
Om det är någon som känner för att röva bort mig från den här stan är det fritt fram! 
Fast vissa stunder älskar jag mer än livet samtidigt som jag hatar dem dagen efter. Ångest.
Nu ska jag upp om ca 4 timmar, dags att ladda batterierna!
 

mondayshit

Var i skolan till halv sju idag! Så Galet mycket som ska göras med företaget också!
åkte raka vägen till östermalmstorg, mötte upp Tysken, sjukt att vi inte setts sedan december!!
Det blev en Sushi på Nybrogatan, en prommis längs strandvägen och lite Nile city innan det var dags att bege mig hemmåt.
Nu dröjer det tre månader tills nästa sverige besök för människan. Kanske lika bra det :)


Spring news


vad är det för en dag?

Vad är det för en dag, nej det är ingen vanlig dag för det är viggos födelsedag, HUrra, Hurra Hrrra!
Lill plutten fyller 5 år idag, helt sjukt vad tiden går fort!
Han har fått ett über tjejigt halsband som e rosa, me likey, likey. Massa godis, ben och en klippp tid till nästa vecka. Nu ryker pälsen :D



woup woup


Jag och frugan min!
Det är lördag och jag mår bokstavligen som jag förtjänar.
Gårdagen började med möte med företaget, senare ett prov om lagar vilket gick bra, och till sist internationell ekonomi. en kreativ förmiddag :)
Blev även en shoppingrunda, fick med mig massa nya grejer, klänningar blusar, en väska och smycken, Im happy. Bilder kommer sen.
Var hos Emma början av kvällen, vi lagade kyckling wok och färgade mitt hår, dock behövds det en omgång till. sen är jag nöjd :)
Gabbi kom för några glas vin med oss, sedan begav vi oss mot nybrogatan för att smida på våra Gotlandplaner.
Mitt i allt kom vi på en sjukt konstig idé, meningen med livet veckan, a la Emma Gabbi Johanna. Inget som jag går djupare in på här.

Eftar många shots och drinkar närmade sig klockan två, mycket glada snubblade jag emma och micke in i en taxi. Gissa var vi hamnade? White, inte så svårt att klura ut, alla vägar leder mot Rom White, eller hur är det man säger?
Aja, stället levererade, vi leverade och alla levererade.
Efter mycket dansande drog jag och micke till donken, svullade som två utsvultna grisar, satte oss sedan i en taxi hem :) Någonstans lyckas jag trycka in fel pinkod på mobilen 3 ggr... Jag skrev bakomatkorts koden, inte konstigt att den inte fattar.. Så nu är jag mobillös i väntan på att någon ska fixa en puk kuk kod till mig!

Aja micke ramlade ur taxin vid slottet och jag fortsatte mot medis :) Av mågon anledning har jag hans mastercard, vilken makt  ahha (a)

Jag har hunnit göra bort mig för min mor och hela sahlin packet. Inga hemligheter här inte, jag vill höra alla detajer. Hmm.

Lyckades pallra mig i väg till simhallen för att läxa upp mina små monster. Med tanke på mick fysiska skick gick det riktigt bra. Helt otroligt vad de ger mig energi.
Var flera föräldrar som kom fram till mig och gav massa beröm över hur duktig de tycker att jag, det5 är kul när man får respons på det man lägger ner tid på! Så skönt att höra att man är poppis ;)  


den 25:e smäller det


Japp, på typ måndag kommer mina pengar va sslut om jag känner mig själv rätt.
Tur att det alltid kommer mer :)

jag vill vara frisk

Jag hatar att inte vara frisk, orkar inte gå runt och vara små-sjuk längre! Mormor och morfar körde mig till doktorn idag, de konsstaterade även att min mobil gick fel, eftersom jag kom till dem en timme tidigare än vad som var palenat. Morfars teori var att min sändar var o-svensk? Kan det stämma?
Aja, som vanligt hittade de inget fel utan klagade på att jag enbart tjatatrom pencelin, tydligen vet de mer omorgon, dvs PILLER för min del jippii! Tills dess får jag somvaligt trycka några alvedon för att hålla mig en mänsklig nivå.
Eteråt åkte vi hem för att äta lunch och spela yatzy :P Vilket inte gick så bra för min del, pensionärerna har ju försprång eftersom de övar varje dag!! 
Nu ska jag skriva internationell ekonomi, planera vad jag ska bränna lönen på och kanske baka en till kladdkaka :)
Ikväll blir det bio med mammsen.


just nu har jag bara ett mål. det är B

Japp målet är B.... sen är jag nöjd, först UM.

Kvällen har spenderats i solna på SISU, en föreläsning gällande sponsring vilket var riktigt givande :D
Nu ska jag skriva klart delårsrapporten, göra ett formulär med priser på paket till imorgon, sen ska jag SOVA.


my all.


Ibland drömmer jag att min Mamma ska dö. Att hon inte finns mer.
Jag vaknar alltid svettig i panik, rusar in för att se att allt är som det ska, vilket det alltid är, man hör en person som vänder sig i sömnen när man rycker upp ytterdörren.
Jag tror att det betyder något bra att drömma sånt man är rädd för.
Min mamma är den personen som betyder absolut mest för mig.

take me to heaven


shopping gör en glad, inget snack om saken.
Jag har uppdaterat garderoben med två nya vår jackor :)

idag har jag syndat


Jag dricker inte Cola, så är det bara. Visst det kan vara gott ibland. Samtidigt är set bara så äkligt och onyttigt! Tänk bara lagret man känner på tänderna efter första klunken! Blä!
Något jag verkligen irriterar mig över är människor som dricker just cola och klagar på att de inte går ner i vikt, ett bevis på hur dum i huvudet man är.
Dock har jag druckit cola idag, vilket går mot mina principer, och så gott var det inte.
Något jag verkligen klarar mig utan.
Däremot är jag inte personen som ska klaga över folk med dåliga vanor...

Det är söndag, jag mår som jag förtjänar


Åter igen är det söndag, dagen jag hatar. Ligger fortfarande kvar i sängen, taxin rullade in på parkeringen vid 06.40 i morse. Hur lyckas jag?
Igår firade vi Antons födelsedag, med middag och party, sjuuuk bra drag! Sen blev det eferfest i en studio, man ska inte gå på eferfester....
Snart ska jag ta tag i mtt liv, upp o käka o börja plugga!
Smisk pisk

05:26

Det är så sjukt skönt att komma hem till sin säng efter att man varit ute. Kvällen spenderades främst med Mikaela, vi började på sogni, tog sedan en titt in på magenta, sogni igen, amba en kortis, sen dansade vi loss på nype och efter det bar det av till White. Mycket kul folk lyckades jag även träffa på och är redan taggad för morgondagens utgång!!

Nu ska jag sova!! Sleep tight my friends


välkommen hem


Min mamma är så lycklig, hon kom hem med sin nya bil igår, som hon har gått och väntat på att den ska bli klar! Tydligen har hon döpt den till aftonstjärna, något reg skylten...
Blev ännu en ny Audi a4 samma modell som på bilden, fast vit med svarta detaljer, riktigt snygg! En anledning till att ta körkort snart kanske?

fisken heter pajen

Jag Emma köpte en kampfisk igår, just nu bor den i en plsat skål och heter pajen.
Vi har glömt att köpa mat till den oxå. Men det får nästa ägare göra ;D


spelet kan jag utantill



Ikväll ska jag ut och klubba. Klackarna i taket, right?

iblad finns det fördelar med att plugga...


Jaha, kom till skolan 2 timmar för tidigt iadg, good job. Men man kan ju se det possitivt, jag får plugga internationell ekonomi, jippi!
Ikväll blir det ännumera plugg, det kväver mig,. men vi har ju kommitt överens om att skolan ska sluka våra liv de två sista månaderna, så ja, om två månader kommer jag ut ur mitt ide :)

tulpaner ger inte falska förhoppningar


Det är lite vår i luften, dock inte mycket, jag försöker hjälpa naturen genom att skotta bort snön från verandan, (så att man inte ser den) Vilket känns lite bättre.
Kors i taket, min pappa satte på en tvättmaskin idag. Jag är ganska häpen faktiskt.
Nu ska jag fortsätta plugga internationell ekonomi, hej skolan är mitt liv.

förlåt

att jag bara pratar bort alla problem.


Let me hear you scream if you want some more

Jag är hög på selexid (antbiotika) det verkade jag även vara i Lördags på Laroy när jag helt plöttsligt hörde smurfhits och jag vill vara din margareta. Men det var inte bara jag uppfattade dessa toner, dvs, jag var inte hög, eller var kanske hela stället högt? Hahah.

galej


jaha, så var en fredag avklarad. jag har inte hunnit gå och lägga mig ännu, det kanske är dax med tanke på att det väntar jobb samt ännu en partynatt.
Gårdagen blev inte riktigt som vi planerat, men jätte kul ändå :) Runt fyra snåret lyckades jag ta mig till en kompis för att snacka massa skit. Det slutade med jag visade all uppmärksamhet till hans hund bosse istället, som var väldigt road över att få lära sig lite trix :)
Senare begav jag mig till min slutdestination. Ibland är livet ändå riktigt bra.

bortamatch


 

:)

Liv och död, aftonglöd, jag kan cykla utan stöd! Min farmor är så gullig, typ min idol. Detta skrev hon i ett mail för några dagar sen :)

 


hej hopp, mitt liv är på topp


Igår blev det le café med min älskade systeryster <3
Lite tråkigt att hon inte bor hemma längre, vi har så otroligt kul med varandra!

hörde jag lillördag?

JAAAAAAA! Onsdagen är här, me likey likey. Dock sitter jag och hets pluggar internationellekonomi, mamma matar viggo med glass i soffan.
Eftersom julle e hemma så blir det en lill lördag att fira :) party party, dock bara om jag blir klar med denna plugg skit... Dax för lite koncentration nu Johanna.


jag vill vara som pippi


Ha en apa och vara starkast i världen. skulle inte banga.

frankrike är nu historia, en rolig historia

Ja France och självaste alp toppen Val Thorens var underbart, galet, spårat och sabilt eller rättare sagt otroligt ostabilt!
Fler bilder kommer, här är en av många :)


hej vår. du är mer än välkommen


RSS 2.0