Hej

Knäck, ischoklad och brända mandlar kan ju vara en bättre torsdags start! Självklart är tomteluvan på :)


Jag är flyttledare

Ikväll har jag utnämnt mig till flyttledare. Rätt kul att faktiskt jag rotar bland alla saker och dricker vin, Jonas försöker organisera men vänta vem var det som var bossen?????? vavava? Här sitter jag i mina döda kaniner och domderar.

Its friday

Its Friday och nu gör jag helg! Pust och stön, vill bara hem och korka upp vinet och kolla på idolfinalen. Men jag måste springa på stan, fixa bankgrejer och ta tag i en flytt som sker på tisdag, nog bäst att börja..


spring spring!

Idag har det varit KAOZ på jobbet. jag har sprungit konstant, varför valde jag högklackat? (vad gör man inte för kunderna) För att lugna nerverna drog jag till gymmet efter. Håller på att springa i från mina förhållande valkar. Det går bra. Jag är snabb! Trött som jag var blev det en ofrivillig tupplur i bastun. Check!

Greg diggar sin julkalender


här sitter vi och väntar

på vår husbonde! Jag och Greg har rullat köttbullar. Eller jag har rullat, Greg har försökt äta, lika glupsk som mami <3

Detta kan nog vara det bästa slutet på den här veckan.. För att.. Falugatan 5 blev precis vår! Så nu blir vi Vasastadsbor :D Inflyttning 12:e Mars! Kan nog inte bli mer lycklig för tillfället.
Kolla kollla http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1rum-vasastan-roda-bergen-stockholms-kommun-falugatan-5-2991479




<3

RSS 2.0