vin och smörgåstårta

Det kurrar redan i min mage! kan inte klockan bara bli 6...


guess, im happy

Idag låg första numret av Illustrerad vetenskap i min brevlåda :D Hahaha stackars jonas, jag kommer inte att vara social ikväll :P Vi som ska ha mys middagoch dricka bubbel, de e ju faktiskt 29:e.....


hotellet bokat

Igår var det SoSo kväll, nya ideér som kommer bli super :D Är galet tggad på att se slutresultatet!
Fick lite lagamat-hysteri, gjorde carbonara, apelsin och morotssoppa, och en stek i ungnen. Nu ska jag baka bröd, koka flädeblomsaft och göra kalops. Faktiskt premiär, kanske ska ringa mormor och frågaom tips ;)

Juste, bokade hotellet i Milano igår också. Först tre dagar i Milano med min gutt, sen vidare till Toscana med familjen. sol, bad, glass, ost och vin. Hej jag längtar!


monday crap

Hur skönt är det inte att vara betalt ledig? Me likey likey. Åkte ut till vidja vid tolv tiden, har solat och ätit upp familjens  rester från midsommar.
Btw, jag är slut som artist. Var med om mitt livs party i helgen. Drack ett helt rör resorb på två dagar, vilket säger en del. Epic. Längtar redan till nästa års midsommarfirande.

ericsson kids court

Det är vad det här stället liknar just nu. Utråkade barn som måste förja med mamma och pappa  till jobbet för att de fått sommarlov och inte har något annat att göra. Sjukt söta, jag skulle vilja ta med flera av dem hem!
Btw, med 15 kr på kontot kommer man inte så långt. Tur att vi är bortbjudna på middagar fredag, lördag, söndag :D sen kommer lönen. Thanks Goood! Jag måste göra mer pengar, mycket mer pengar. Så man kan få ihop till en handpenning till lägenhet, ska på visning på södag, Im in love.


@ericsson kista

And I love it!
Det är roligt, har dock varit sjukt trött den här veckan för att man ska lära sig så mycket nytt på kort tid!
Men jag börjar kunna systemen nu. Yeeeeey!! sart kommer jag inte ens behöva kolla på tangentbordet när jag skriver :D Jag ska bli snabbare än Jonas! Då kommer han bli ägd.


en hemlig låda

i söndags fick jag ett sms där det stod att jag skulle hämta ut ett paket på posten. Eftersom jag beställt en väska dagen innan blev jag lite fundersam över hur fort det att skicka. Gick dit igår och fick ett paket som varken var i en väsk size eller lät som en väska  när man skakkade den. Hmmm.
Guess what?! I lådan låg mina hallonröda converse som jag letat efter jätrte länge :D
Min Jonas är världens bästa. Inget snack oms aken.


RSS 2.0