illutrerad vetenskap

Jag och min lille gutt ska börja prenumerera på Illustrerad Vetenskap. Vuxenpoäng tycker jag.
Btw. Jag älskar mitt nya job. Speciellt att få vara snygg!

its friday

Its Friday. Jag skulle ha följt med Jonas och hans jobb på middag. Men jag är så trött. Börjar dock tagga till med Rebecca Black, epic!. Ida kommer hit snart, så vi ska möta upp de andra senare.
En sak till. Vi bokade resan t ill Italen igår. Feels gooooood!


Tiger of sweden

Finemang! Jag har fyllt på min klädstång rejält. Både för jobb och till vardags.
I Love Tiger! Inte lika kul att vara pank. Men men, ska man vara fin får man lida pin!

Och så lite credd tilll johanna

Har glömt att berätta: jag har fått nytt jobb! Skriver på kontraktet imorgon :D Wihoo!
Från sandlåda till kostym, rätt stor omstälning.  vad hände johanna? Haha!
Aja, upplärningen börjar på onsdag!
Wish me luck

Och något tråkigt, Klaus dog i natt :( snyft.

den där gaga

Igår var jag och Erika på ett event för Lady Gagas nya skiva. Väldigt bra anordnat, fick naglar a´la gaga style, skit långa och läskiga, skrämmde folk hela kvällen :D goodiebagen var även kalas :)
Blev dock tidigt, hem och kollade film hos emil, somnade i soffan. Idag är jag hemma hos mamma och pappa och pysslar i trädgården. I love!


meine kleine klaus

Jag har glömt att berätta. Vi har fått tillskott i familjen. Fem småttingar, guldfisken Klaus, som i amarican dad, guppisarna feliciy Shagwell som i austin powers och Sean Connery, kuhli ålen snubben schnabel som talar för sig sjäv och en namnlös mal som städar skålen och äter alger :D
Dom är så söta :D Och jag fick igenom min vilja om djur! Detta är en bra början. Snart har vi krokodiler, elefandter, sengångare, antiloper och grisar här hemma :D Ojojoj vad det kommer bli håll i gång!


vuxenpoäng att gå på museum

Skippade jobbet i fredags. Åkte till min vän Ida istället och brack bubbel till frulle. Lagom rund under fötterne mötte jag upp Erika för att samla vuxenpoäng och gå på Fotografiska, en utställning av Jacob Felländer där han fångat hela världen på en och samma bild genom att multiexponera filmen. Colt var det.
Blev sen sushi och rosé i fatbursparken, känns som det börjar bli en vana. Bra? Dåligt?
Spotlifes event på Ciollage som hölls senare under kvällen var verkligen inget att hänga i granen. Men vi lyckades få två goodie bags var med oss hem så lite nöjd ändå ;)
Middag på donken och utgång, spårish som vanligt. Eller? Jag slutade faktiskt dricka vid ett. Framsteg och ingen bakfylla :D




RSS 2.0