29:e

Igår var det ju 29:e, vår månadsdag. Vilket firas med en ny restaurang ur White gude. Jonas tur att  välja och det blev Pubologi. Så underbart god mat. Åt kycklong och tupp lever, rådjur och havs abborre, deras koncept går ut på att vara en blandning av pub, bar och matsal där man beställer smårätter och får drycker rekommenderade till varje rätt. Rekommenderar varmt!
Idag är det begravning. Vila i frid morfar <3

Dax för något nytt

Nu har vår älskling legat uppe på hemnet i 5 dagar, verkar finnas mycket intresse vilket är superkul!
Visning på Söndag och Måndag för den som är intresserad att komma och kika :)

http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1,5rum-maria-stockholms-kommun-vastgotagrand-1a,-2-tr-hiss-2679957 - Tryck på länken för mer info ;)

fredgs galej

                 Blev en redig runda i fredags. Me like.

Godmorgon

Greg var glad över att jag gick upp tidigt idag. Så glad att han nästan dök ner i toan. Jag blev inte lika glika glad, nästan lika besviken som när man var liten och  kom på att kaknästornet inte bestod at kakor och näsor. Typ. Detta var min morgon.


visning om 2 veckor, älskade medis

Vad hände här. Vi måste hitta ett boende. Har lite ångest att skiljas från den här lägenheten, den påminner om så många konstiga stunder i livet.  Men, vi behöver större i takt med att familjen växer.. Hehe jag vill alltså skaffa ett knaster till Greg, han skulle vara så stolt.
Bostadsrätt eller hyresrätt splar ingen roll. Vi vill bara göra vår egen prägel. Jag vet exakt.



lek med päron

Jag kom nyss hem från jobbet. leker med Greg och ett päron. Så kul har vi.
Imorgon kommer tydligen mäklaren, dax tt städa ite kanske.....

RSS 2.0