Eika


Pontus!

Tja, kände mig riktig lat på gymmet idag. Får inte den där sköna känslan att vara helt slut om jag inte sprungit minst 40 min. Blev bara 20 idag pluss överkropp.
Som uppiggning träffade jag Ida, alltid lika kul och flamsigt. Vi åt en god middag på Pontus! seafood bar. Sashimi och chokladtart med björnbärskompott blev det för min del. Värt att rekommendra. Super gott verkligen, blir ett till besök inom en snar framtid om jag får välja, då matsalen.
Något mer kul är att jag fått mitt tillstånd för att övningssköra. Så håll i hatten! Här kommer jag! Wrooooom!


Vår, komsi komsi

Nu kan våren få komma, jag är trött på dun jackan. Tulpanerna på skrivbordet ger lite hopp. Jag älskar tulpaner! Nu är det bara 4 dagar kvar till flytten, önskar mig en tulpanvas i inflyttnings present :D


never again. sushi

Jag börjar tröttna på att inte ha något liv för jag bor i mordor. Trotsade detta och täffade Erika igår. Vi var sugna på sushi så det blev sushi buffé, har aldrig varit så mätt på sushi och sugen kommer man nog inte vara på ett eller? Efter en flarra vin nån timme senare gick vi på bio och såg en gång i Pukhet, jag as garvade, så där så man inte kan sluta och sittar och hulkar/gråter. Erika tyckte nog jag var pinsam Hahaha. Kvällen slutade med att jag tiog en tub till min syrra som också bor i mordor fast på andra sidan. Åh vad vi hade myst och ja, jag klamrade på henne i sängen, precis som hon gillar :D :D

Like old times

Meine liebe freundin beger sig till Asien imorgon och stannar till slutet av maj. Det blev en mysig avskeds middag på Grodan Grev Tures och sedan en prommis hem till henne och mötte upp Natacha, den gamle räven. Vi blev lite för nostalgista av att vi inte varit hemma hos Emma och haft en sån där typisk tjej spårning, like old times. Vi är ju kärringar nu och sysslar inte med sånt. Elller? En vinbox senare blev det fart på patrasket och vi drog självklar för att åter uppleva minnen med 18 åringar på Magenta. 94:or helt sjukt, snart är det min lillasyster som står där och groggludrar i baren. Fy. Vi gick till SpyBar istället. Det är inte kul att jobba idag. Ni som känner mig förstår nog. Inga detaljer. Men jag har eftersmak av gårdagens cheesburgare. Helt klart värt dagens åkommor.

RSS 2.0