im in löööve

With my new Iphone  fucking 4!
Nu ska vi ut i snöstormmen och äta lunch med våra naerbor elin och amanda. Jag röstar för sushi och en liten shoppingrunda, även fast jag har köpstopp.
Ikväll blir det avskedsfest för mig. Om exakt en vecka bor jag i Stockholm igen, jag längtar. Fast Oslo är det bästa jag gjort, någonsin!


always you


Min mor bombar just ju facebook med jätte gamla bilder från kreta en sommar.
Morsomt, mye morsomt!
Imorgon befinner jag mig på svensk mark. Underbart.


stora muskler

Biff är målet. 6-pack och biceps som ballonger. Finns det något snyggre? :D
Svullar just nu en halv kyckling med keso och avocado, man måste ta igen det man förbrukat.

happy valentine

Är så glad, som ett litet barn på julafton! Fick nyss en gigantisk hjärt ballong som sjunger, med en tynggd och ett sött litet kort. Den har tydligen bott i ballong affären som ligger granne med oss sen Jonas var här i helgen. 
Han är världens bästa <3


Har bakat en kladdkaka idag också, i snopp format. Denna snoppen ligger 2:a på min favvo snopp lista, det finns en som är godare!  Fy vad äcklig jag är! Mohahha

vilken shlager helg!


Drog upp tilll Amanda & Elin som ett äckel igår, trodde vi skullle chilla, men icke!! så det blev till att rota igenom amandas garderob i jakt efet något party! Vi kollade melodifestivalen till en början, dansade till shlager hitts och blev allmänt fulla! Vi drog vidare Victoria som fyllde 22, maskerad, så jag förvanmdlade mig raskt till en pirat :)
Hör och häpna jag har inte varit bakis idag!
Så det blev en söndagsprommis, men redan nere i porten möts vi av A&E så vi  gick till ica och handlade på oss smarr! Ost och kex, kakor, glass med kola sås, chips och oboy.. Detta gav matkoma och socker kickar, vilket resulterade i att vi dansade ännu mer. Jag tror vi dansade i en timma! Hoppade runt som galningar, älska shlager!




Kom nyss hem och gör nu ett tappert försök med att ladda ner solsidan, den måååste komma snart, klockan e ju över åtta!


grön katt och glitter i håret

Idag har fått skäll av en gubbe på ett café för att jag använder riktig päls, tydligen gillar inte norrmän det. Tur att jag gillart iaf!
Fick med mig Gröna linser hem som jag velat ha så länge! Även shampoo och balsam från lee stafford som glittrar plus att jag älskar lukten på hennes produkter! To die for! Köpte även en ansiktstvätt från Bull Dog, kill produkt tydligen, men det skiter jag i! :D Because I m a man!


dax att rasta kaninerna

Nu ska jag ut på stan. Har städat hela morgonen, så är värd shopping. see ya later pussycats

llit adnama

Assså, folk ringer som dårar. De verkar vilja ha kvar mig här i Oslo. Har denna veckan tackat nej till två fast anställningar. Jag vill till stockholm ju :D Så no more norway.
Sakknar min Amanda, och att kunna pussa llite på min mamma ibland oxå! Så om du Ulli skulle läsa det här så saknar jag dig med, jag tycker vi ska styra något kjempe göj när jag är hemma igen :D (amanda u får oxå va med såklart) inte bara  jag och mammorna, fast de ganska kul, ulli avslöjar allltid massa hemlisar som du inte vet att jag vet när du inte är med. Tex att du brukade bajsa i brevlådan när du var liten. Så håll i hatten!

träning på ägg och banan

Ska inviga min nya supertrendiga high-fashion sport-bh. Den är rosa. Hur snyggt är lixom inte det?
Jag längtar till imorgon, då ska jag göra klart mina morotskakor, bakade tre långpannor idag. Gissa vem som hade slick kalas med skålen? Magknip hej, magknip gånger 1000 imorgon, då är det dax för glasyren. SMASK!

i just come to say hello

Fan va jag deppar. Det har botats med ett par nya jeans från Tiger of Sweden, en liten suprice till min gutt och thai mat. Älskar att få lön var 14:e dag!
Skönt att jag flyttar snart. Eller? Julle får mig att tvivla på allt hela tiden, jag hatar fan henne ibland.
Man får ju ingen direkt respond från andra håll heller.
Mina 4 sår på handen har infekterats och det rinner var. Pluss att jag vaknade med en nickel reaktion, flammig över hela armarna och bröstet. Köp aldrig örhängen på H&M!
Nu ska jag sova så jag är pigg på jobbet imorgon, då blir mackan glad. God Natt.

Jag saknar min Viggo!


I don´t care, I love the smell of it

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it
Sex in the air, I don't care, I love the smell of it
Sticks and stones may break my bones


RSS 2.0