asså va eräää som hääänder!?

Denna tisdag började bra, med att brazilianaren kom med äppelkaka och vaniljsås samt ett glas apelsin juice till mig, bra frulle! Trodde jag när det var slut, han kom senare med yoghurt, banaer, mer juice hela mogonen!! Tycken han att jag är smal eller vad är frågan? :/
Frammåt lunch hade jag sprängande huvudvärk, lyckades somna i restaurangen på en soffa, kul. Jag har nyss vaknat, tryckt i mig värktabletter och treo som en galning hela dan, inget resultat. Ska försköka trycka i mig lite nybakade scones om jag och julle precis bakat, sen tillbaka mot sängen och en ny dag!



Jag sknar min syster, du är bäst!  


I´m dead, alive

Jag är död, har ont i mina ben, och orkar inte skriva. Btw, har börjat jobba på en restaurang på telenors huvudkontor :) Det är kul, men hektiskt! Har träffat en riktigt skön brazilianare, kan dock varken stava eller uttala människans namn. Är taggad för imorgon, och även för att joina kudden. Klockan ringer 05.25 :/


Nu ska jag flyga iväg till drömmarnas land.
                             :D

grädde + mjölk = gräddmjölk!


fuck, i miss you

Fan, det gör ont. Varför skulle allt sluta så här?  Idiotiskt.

Inte ens Viggo har man i sin närhet, Bad, bad, bad!

Solen skiner i Oslo, vi ska ut på söndagspromenad och fika.
Have fun.


"vi bara lallar runt på karl johan, och jag behöver komma loss"


Idag har vi lallat runt, ätit bullar druckit kaffe, handlat nödvändiga saker som burkar, käder, hängslen, glasögon och strumpbyxor. Vi har spanat på söta hundar och den vinnande för dagen var en egelsk bulldog som satt och fikade med sin matte, vädigt charmerande! Vi såg även en liten ullig gullig valp, blandning mellan bolognese och chihuahua även den galet söt. Jag håller på att dividera och gör djupa studier för vilgen hund jag ska köpa. Spännande. Kommer dock att dröja, ett tag.

Julia svullar bullar


Johanna svullar bullar, och gör allt för att diskret framhäva min super snygga high fashion dubbelhaka..


Fick med mig två tröjor med axelvaddar hem, en svart oxå. Kap.


Burkar som man kan lägga mat i och ha i väskan om man skulle bli hungrig. Kap.

Elden är min nya kompis





Andreas skalar potatis, jag lagar köttbullar, snart är det dax för såsen. (jag är jätte hungrig) Har redan hunnit trycka i mig massa chips och spenat soppan från igår.. Stå ut typ 10 min.. Sen, mätt.
Ikväll ska vi ha film mys på majorstuen, chips, dipp, läsk, godis. I like.

En djurisk dag

Barnen är söta, sjukt, galet, jätte gulliga! Men, de gillar allt som rör sig. Dagen har bestått av många levande händelser.
1. Jag ser en råtta vid sophanterings stationen utanför bussen. Äckligt.
2. De större barnen var på utflykt idag, de kom hem med små vänner, i form av sniglar i pet flaskor som för tillfället pryder avdelningarna väldigt fint. Äckligt.
3. Inget äckligt, jag och Emma blev lite förvånade när en gubbe kom in spatserande i entren med en kostig låda som pep.. Det var kycklingar i den, såna där som pryder äggförpackningarna, gula och ulliga! Barnen blev helt till sig, kycklingarna blev rädda och det blev ett fasligt kackel. En av pesonalen ville köpa alla 10 kycklingar och ta hem till lägenheten och sina barn, det fick hon inte. Gubben förklarade snällt att de skulle växka och att de trivdes bäst att vara ute..
4. En unge kom med ett stort leende och höll fram sin hand, i den låg några halv döda daggmaskar. Blä.

Idag har jag ätit sushi och kollat på solsidan med min syster, nu väntar jag på att Andreas ska komma hem så att jag får sova nån gång...


                                 Sjuk tjej, sjuk bild.

Ciaoooo

first day @ work

Idag började dagen med ytterligare en intervju om ett Barnhage jobb,  klart jag fick det. Var bara att börja på momangen. Så nu man är tillbaka bland barnen igen, men jag gillart! Blev en halvdag idag, och  har kors i taket nog lyckatss lära mig hälften av alla barns namn vilket är ca 30, så har 30 att lära mig  imorgon, sen kommer det gå fina fisken.
Kan även erkänna att jag blivit kär, i en pojke på 1,5 år. Blont lockigt hår, stora bruna ögon, lite små rultig, tar sig frammåt på stappliga steg och låter inte mer än när han skrattar. Hade jag varit 1,5 år skulle jag inte bangat! To die for!
Fan va peddo jag låter!

Nu ska jag sova blir en tidig och lång dag imorgon. Måste vara pigg!


power, power, power place

Här i Norge är alla galna träningsnarkomaner plus att de ser ut som riktiga sportnördar. Alla, jag försöker oxå leva upp till det, fast i en mindre skala.
Blev en powerwalk på nästan 2 timmar runt Frogneparken idag med Julia och Andreas :)



Bärs = Diarré

För att klargöra situationen betyder bärs bajs på norska.
Jag o julle ska ut. Några bärs slinker nog ner. Dvs vi kommer dricka bajs ikväll. Gott.

high fashion nokia 1616

Julle-bulle i trikken påväg mot skatte kontoret, nu ska vi bli Norskar på riktigt!


Jag tränar i sängen. Bara för att göra Erling glad ( min pt) han måste ju se att jag är aktiv då jag inte är på gymmet. spring skorna har jag också tagit med.


Dagens fynd! 349 på Claes ohlsson, första mobilen jag köpt själv, en riktig investering ;)
Går att ringa och smsa inte mycket mer än så. Pallar inte ha mitt svensa abonnemang det kostar skjortan här. Mitt nya nummer får ni sen :)


Intervjun på adecco idag gick riktigt bra, jag är galet taggad inför nästa vecka. Wihoo!
Nu är det helg, vi ska åka till IKEA imorgon och köpa bra och ha saker till lägenheten, bla tallrikar och klädhängare.
Ska kila iväg till en butik snart och hämta två kassar med kläder som väntar på mig, tjohoo, jag älskar livet.

deli de luca

Medan vissa är i sverige och gåter över att livet står still sitter jag i Oslo och äter mat. Kan livet bli bättre?
Intervjuerna idag gick bra, jobb på måndag :) Även intervjuer inbbokade imorgon och på måndag. Detta firade vi med Deli de Luca på ballisen, lycka!  Om jag ska erkänna blev dev även en pizza, en morot och en halv grape till lunch. Man är konstant hungrig! Nork luft kanske är syrefattig och man förbränner mer för att kroppen måste jobba mer med mindre syre..
Bra teori! 

norge är nicce, suprice


Burberry, Malene Birger, Bruuns Bazaar, Isabelle Marrant, Odd Molly, Max Mara, Massimo Dutti, Mexx, Ännu mera Odd Molly Chanel, Lacoste, Maggie Wonka, United Colors of benetton mm. Idag har min och Julias grderob uppgraderats ordentligt.
Me likey likey. 
Fick även två arbets intervjuer inbokade idag. Detta går som på räls. Blev sushi till lunch, ingen höjdare i Norge, eller så var det bara ett dåligt ställe. Får ta och utforska stans sushi utbud lite bättre.


på karl johan får man gratis kaffe och pepsi. om man e snygg.

Oslo är en skön stad, riktig mysig oxå. Vaknade tidigt i vår super stora dubbelsäng och åt frulle med andreas innan han skulle till jobbet. Blev en powerwalk med Julle i slottsparken för att hälsa på Håkon och Mette-marit. Dom är snälla, bjöd oss på godis och bullar, bara för att vi har fräknar. Ibland är det tur att snygg.
Vi har sprungit runt som galningar idag och sökt jobb. Det går bra, alla är sjukt trevliga och possitiva! Bra att vara Svensk..
Blodsockret föll dock när vi letade efter manpower kontoret som var spårlöst försvunnet. Som tur är fick vi gratis pepsi och kaffe biljetter vilket gav en bra kick i vår jakt på miljon jobben. Wihoo. Frida, ja du ska få din speedy. Snart.
Nu ska jag och Jullelaga Carbonara, så att Andreas blir glad, har varit en lång dag för vår hårt arbetande ariktekt till farbror.

Ha det bäst, nu e det fest.

Ciao bella

Taxin är beställd och väskorna packade. Hejdå Sverige!

min duckie

Vad vore livet utan Duckie? Typ inget. Jag kommer sakna dig, för mycket, fan.
Aja, har ju iaf ett roligt projekt med människan när jag är hemkommen från Norge. Dock inte det på började utan ett nytt ännu roligare. (kommer fortsätta med det andra också) Många bollar i luften! Det har potential.




jag kommer sakna sveariket och min kamera

Jag har gjort en riktig dålig deal ang min kamera. Pappa äger halva och den ska tydligen stanna i Stockholm under min Oslo vistelse enligt honnom. Beatch! 
Är ritigt taggad, även om fjärlirarna i magen sakta smyger sig på. Packningen är inte klar, måste även storstäda mitt hus så det är någorlunda kul att komma hem igen..



Erika kommer sakna mig, och jag lovar jag ska inte överge varken henne eller Finest. Stockholm står kvar har jag precis intalat mig!

Hooters

Gårdgen=Grillning på hästhagsvägen> Några öl på Sogni> Magenta> plåtning @ Rose>Taxi hem.
Blev inte många rader, har brådis, åker till Dalarna och Solelid för kräftskiva hos Ida och Dag, tåget går om 1 timme. Ciaooo!



Last night in Sweden

Photo Booth a la Adamsson & Bergqvist @ Rose nonight. Ni kommer väl?

i will cry for you

Just nu ligger jag och min älskling och myser i sängen. Vi njuter av varandras närhet. Jag kommer sakna min galna ull-boll så otroligt när jag flyttar. Jag saknar lillen redan, även fast vi ligger sida vid sida och bara andas.
Känner mig ganska elak, hur kan man bara överge dem man älsakr mest? Som straff kanske han dissar mig totalt när jag kommer tillbaka, vem vet.
Jag funderar även på att skaffa en liten poolare till Viggo, i sådant fall blir det en affenpinscher, detta får dock vänta till hösten 2011.


k-l-u-b-b-a

Nu ska jag ut och klubba. Först en sista familje middag innan jag och Julle flyttar, farmor och farfar är på besök. Blir 3-rätters.

spontanitet-jag vet

Kvällen bjöd på en spontan promenad runt söder. En sväng förbi gammelfarmor hann vi även med.


Även en spontan fika fick det bli när blodsockret börjat falla.


Vem säger nej till spontan Bio? Bröderna Karlsson blev det. Se den, riktigt kul :D
Spontan svulll. Me likey, likey.

tvätta, torka, mangla, vika.

Vi är hos farmor och stortvättar inför Norge. Vår tumlare har gått sönder och vi har ingen lust att ha blöt tvätt i hela huset, därför åker vi hit.
Medan tvättmaskinerna är igång har vi svullat bullar och knäckemackor. Gott.

En fin tavla farmor har gjort, föreställer tydligen internationella kvinnodagen i Somalia. Dock inga kvinnor med en syl i vädret. Vadå "internationell kvinnodag"?

min vän ida

Gårdagen spenderades hos min vän Ida, det bjöds på fin middag i form at köttbullar och potatismos.
Hon är duktig min ida och flyttat har hon gjort, så nu står lillen på sina egna två ben Gud har gett henne :)
Ida är en såndär rolig prick man inte kan kolla på utan att börja att skratta. Igår skrattade jag så mycket att jag samtidigt storgrät och nästan kissade på mig. Dag tycker nog vi är allt bra barnsliga ibland. Jag gillart.


idag har jag fått ett brev.

Ett brev om verkligheten. Ett brev som brev om förlåtelse.
Det är försent för ett förlåt, jag vill bara glömma, få bort allt från min näthinna.
Kan du fatta? Eller dö vore bättre.

Livet är en dans på rosor

Plåtade Rose i fredags med min kära Erika. Kul hade vi som vanligt. Var galet trött dagen efter trots att jag inte druckit, uppladdningen krånglade och vi kom inte i säng för än vid 06.00....

dåliga polis skämt och rose

Ikväll ska jag och julia äta middag på Koh pangang och dricka öl med vår älskade polis och även gamla tränare! Ska bli riktigt mysigt!  
Efter blir det ut i vimmlet som gäller. Dock lungt för min del, då jag står bakom kameran på Rose inatt. Ses vi där?
 

hata stockholm

Jag är blåögd som få, eller nästan snäppet värre än min mamma i allafall.
Efter en ganska typiskt spårad runda Soap-Rose-Whie, var jag trasigare än vanligt. Jag hatar stockholm, och mig själv väldigt mycket idag. Varför ser inte jag vad människor håller på med innan det är försent?
Lyckades ta mig ur taxin vid slussen, nacksving fick agera mamma. Tyst som en mus begav vi oss upp för att sova. Allt för att inte bli upptäckta av den jag aldrig mer vill se. Vår plan gick inte som planerat. Jag kännde mig som en främlig i det hem jag vanligtvis förknippar med trygghet.
På morgenen tog jag en promenad längs Hornsgatan för att lämna tillbaka nycklarna.
Samtalet bestod av blickar fulla av skam riktade mot marken, för många upprepningar det ordet som tappat sin betydele, misstagen är redan gjorda, ett fölåt fungerar inte längre. en klump i magen över att allt faktiskt är på riktigt, jag lever ett liv som håller på att ta kol på mig. Utan att jag märker det, "white room är ju kul".
Inga fler bortförklaringar. Allt är slut. Allt är över. Om 10 dagar flyttar jag till norge. Rutiner!


               Kvällen var väldigt rolig. Till en början.


Italy & monaco

Här kommer lite bilder från veckorna som spenderades i Italien och Monaco!


Hamnen i Montecarlo


På semester med familjen Bergqvist kan man inte räkna med vila!


Faster Erika


Tim och Frida


Mamma Frida och jag i Monaco

Noli, Italienska staden som vi bodde i.

jag och mina kompresser lever ett skyddat liv


Karantän. Ja nästan. Det spritter i min kropp, jag vill bri frisk, slippa doktorer, mediciner och kompresser. Nu tack.
Det västa är att jag har en minst sagt jobbig vecka framför mig, som inte direkt kommer skynda på läkningstiden.

1, 2, 3 fanta och rosé....

Visby, Visby, Visby. Minnena är få, även bilderna, här är några osencurerade.




RSS 2.0